MODELLING OF SUBCRITICAL AUTOHYDROLYSIS PROCESS OF WHEAT STRAW
https://doi.org/10.21285/2227-2925-2017-7-4-120-125
Abstract
About the Authors
E. V. VerkhoturovaRussian Federation
V. K. Gaida
Russian Federation
References
1. Дворецкий С.И., Муромцев Ю.Л., Погонин В.А., Схиртладзе А.Г. Моделирование систем. М.: Академия, 2009. 317 с.
2. Евстафьев С.Н., Чечикова Е.В. Превращения полисахаридов соломы пшеницы в динамических условиях процесса субкритического автогидролиза // Химия растительного сырья. 2015. N 1. С. 41-49.
3. Ingram T., Rogalinski T., Antranikian G., Bockemühl V., Brunner G. Semi-continuous liquid hot water pretreatment of rye straw // The Journal of Supercritical Fluids. 2009. V. 48 (3). P. 238-246.
Review
For citations:
Verkhoturova E.V., Gaida V.K. MODELLING OF SUBCRITICAL AUTOHYDROLYSIS PROCESS OF WHEAT STRAW. Proceedings of Universities. Applied Chemistry and Biotechnology. 2017;7(4):122-125. (In Russ.) https://doi.org/10.21285/2227-2925-2017-7-4-120-125