Для цитирования:
Замбулаева Н.Д., Жамсаранова С.Д. ИССЛЕДОВАНИЕ АНТИОКСИДАНТНЫХ И АНТИМИКРОБНЫХ СВОЙСТВ БИОПРОТЕКТОРОВ ИЗ ОТХОДОВ СОКОВЫХ ПРОИЗВОДСТВ КАК ИНГРЕДИЕНТОВ ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ. Известия вузов. Прикладная химия и биотехнология. 2018;8(1):51-58. https://doi.org/DOI: http://dx.doi.org/10.21285/2227-2925-2018-8-1-51-58
For citation:
Zambulaeva N.D., Zhamsaranova S.D. INVESTIGATION OF THE ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF JUICE PROCESSING BY-PRODUCTS FOR USE AS INGREDIENTS FOR THE ENRICHMENT OF FOOD PRODUCTS. Proceedings of Universities. Applied Chemistry and Biotechnology. 2018;8(1):51-58. (In Russ.) https://doi.org/DOI: http://dx.doi.org/10.21285/2227-2925-2018-8-1-51-58